Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kladdar...


Så mycket vackrare

Nu blev min dag
så mycket
vackrare
Nu blev din hy
rosenskimrande
och jag log
när jag lät
mina fingrar
vandra över din
kind




Fri vers av Tea Alex
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-02 11:01



Bookmark and Share


  tom boreland
perfekt
2009-04-03

    CHS
jättefin verkligen!
2009-04-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex