Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ditt enorma ego, av carola zettergren, inspirerte


Kritik på en text (193)




'jag erkänner'
finns det visst en bok som heter

jag har inte läst den
vill inte läsa den
och kommer helt visst aldrig att läsa den

jag behöver inte läsa den
men jag skulle ha kunnat skriva den




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 17:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP