Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåta - 178




Frågorna

Om jag sitter i Gobiöknen och bygger ett sandslott till prins Charles ära och då vid pass fyra på eftermiddagen, enligt atomuret i Greenwich, ser en man på en kanel komma emot mig. Jag ser ut det skumpar när han rider närmare, är det då mannen eller kanelen jag möter? Är det jag eller kanelen som möter den andre och beror det på vilket kön kanelen har eller om det är söndag i Barcelona samtidigt som en kvinna får motorstopp på sin Vespa på vägen mellan Tomelilla och Vänsterköping varpå hon frågar en solbränd ung cyklist med bar överkropp om han kan tänka sig att ta med sig hennes tomma gallondunk och vandra de åtta kilometerna tillbaka mot Tomelilla och få den fylld med bränsle för femtioåtta kronor?

Svaren
(kommer kanske senare)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-03 01:13



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag gissar på Robert. Han från Kramfors.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP