Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten beskriver en händelse som ägde rum för mer än tio år sedan mellan poeten själv och en före detta vän, texten beskriver något konsten att vara något förmer, utan tvivel i ödmjukhetens tecken


Märkvärdigt värre, min bäste herre






Du säger till mig
att du i din tro på gud
inte kan vänta dig kritik eller straff
av människor
eftersom det är guds uppgift

men att jag
som ateist och icke gudstroende
både kan och bör kritiseras
av människor

sådana som du
dessutom straffas av människor
sådana som du




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-03 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP