Om du har tänkt att enbart hänga upp dig på titeln, så gör som Kai Martins gamla band hette..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du har tänkt att enbart hänga upp dig på titeln, så gör som Kai Martins gamla band hette...


DESTRUKTIV JAZZ

 

önskar du behövde mig

som jag behöver

just att du behöver mig

önskar att du brydde dig

om att jag bryr mig

om att du ej bryr dig

önskar att vi kunde mötas

i en soluppgång

eller en solnedgång

eller kanske nånstans

mittemellan

halva vägen

i en helt ny sång

önskar att vi kunde fira

livslusten

men aldrig störas

utifrån

önskar mig en

dag en natt på

havsstranden

och längtans blänk

i ögonvrån

önskar mig det vilda

och det farliga

skräms av min skamlöshet

önskar dig det milda

och det varliga

allt gott på vår planet

LARZ GUSTAFSSON 090403

 

Musik av Larz Gustafsson

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-03 20:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
ord i önskningarnas tecken..längtan och trängtan!!
2009-04-03

  anits VIP
En vacker dikt, som jag
tycker mycket om
2009-04-03

  Neal
skön dikt larz!
2009-04-03

  Lotti
wow fin längtan ,underbart skrivet
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP