Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanpoesi


Jag slet mig loss

Jag slet mig loss
Bort från dina tankar, din falska ord och tårar

Jag var fri för en sekund
Fri från alla andra
Fri från det jag trodde var kärlek

Men sedan började jag tvivla
Aldrig mer skulle jag få kyssa dina läppar
Aldrig mer viska vackra ord i ditt öra

Och aldrig mer
Känna någon smärta
När jag låg där, bredvid dig

Med din vackra kärlekskniv

Djupt i mitt hjärta




Fri vers av Iseldur
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-03 21:27



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Blodet stänkte ner mig ifrån kniven; berör.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Iseldur
Iseldur