Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av timande händelser


glasklart

att stoppa glas i mat
är galet nog

verk av sjuka hjärnor
får man tro

men
när det dyker upp
skärvor
också i ägget
jag knäckt


blir jag
rädd
på riktigt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 19:00



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
värre än gas.
Och ja: jag ser den rädda mannen vid sitt bord vid sitt ägg, ögonen spärras upp och adamsäpplet kluckar.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP