Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten ’klok’ av Melona, inspirerade, ljudet när du trycker på grejen på nyckelknippan till bilen och det där metalliska njutt-njutt-ljudet hörs så får du omedelbart mental orgasm för att du slipper sätta nyckel i låset och vrida om mekaniskt


Kritik på en text (196)






...jag önskar ofta att jag förstod mig på
texter som denna

men det enda som brukar hända
är att jag fylls av känslor

ungefär som av att se 'tavlor på en utställning'
eller att åtminstone höra dem

i en juste inspelning
komponerade av Debussy...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP