Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker synd om alla människor som aldrig kommer få chansen att träffa och umgås med mig, det är bara en av livets alla tragedier


Något litet om synd II






Det är synd om människor
som inte är kära
i skådespelare

jag är en av dem
som inte är kär
i en skådespelare

så nu är det dags
att tycka synd om mig
eller för den delen...
...om alla de där skådespelarna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP