Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

on deck - tent - building a circus 

minor - (rekommenderat; två fönster)




s.o.a.d, byob - and where the fuck are you

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=0htSGvMnxMo

 ___

 

 

jo.
jag vet att du hittar själv

 

skola inte

 

 

f. h-e

[ingen som talar om]   

 

en som led av koppärr, kittlade skratt i de andra
glöden mojnade - en fal sockermäsk

 

nektar i andanom [nä´rå -
ingen sabbar som du]

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 23:23



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
nåt internt?, fattar nada, kanske beror det på att jag äger ett par oskuldsfullt blommiga kallingar som jag brukar trä över ibland
2009-04-04

  K*
"nä´rå -
ingen sabbar som du"

:) ;)

du är bra du
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga