Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag tycker själv att man skall kunna skoja om allting, man kan ju önska sig en fet pension, man kan drömma ihop en om inte Vanjat...


Nya puckar på tomten





Jag nöjer mig inte längre
med en så kallad Friggebod
på tomten.

Om ungarna skall kunna
ha en ordentlig lekstuga
med internationella mått mätt
duger förstås inget annat
än en sprillans ny barack Obama…




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP