Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren

Hjärtat det är vilt som ett djur
Kring det byggs en mur
Dölj vem du är och vem du var
Annars vill ingen ha dig kvar
Skog och frihet skövlas bort
Förstärk murarna och bygg ett fort
Lev upp till vardagens ytliga mall
Då slipper du bli utfryst och kall
Det tär men snabbt man härdas
Djupet man får genom att i tankar färdas
Acceptera och göm dig bakom murarna dina
För mig är du död och ej en av mina




Fri vers av sincan
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan