Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiv som en sol

Solen skänker energi

för att bygga upp

för att bryta ner

Solen slocknar

nu ser inget mer




Fri vers av sincan
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-04-06 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan