Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka vs Utmattning

Jag trodde aldrig att jag skulle tänka på det.
Jag trodde aldrig jag skulle säga det, av förvåning sa jag det.
Jag som alltid så stark klarat allt.
Jag känner mig svag, och jag vill krypa under marken ett tag.

Men en kort tid ska jag hålla ut. Det är inte långt kvar , några månader. samla krafter och sedan tillbaka till verkligheten




Övriga genrer av meowz
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meowz