Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annanheten, av Måna N. Berger, inspirerte


Kritik på en text (197)





den här texten suger
suger åt sig uppmärksamheten
som en svamp

som en svamp suger
jag åt mig innehåll och budskap

och budskap
är något att önska sig

att önska sig
både ha och inte ha

och inte ha
som kakan jag vill både äta
och...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-04-07 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP