Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar tillbaka till en tid då havet var lugnt och det mest roliga som fanns var att sitta på golvet hemmavid och bygga med legoklotsar... att just jag inte fått uppleva detta spelar mindre roll, det var något att stilla drömma om, då som nu


Att sola lagom







Är förstås att
när man befinner
sig i solen

även befinna sig
i rörelse, det
är det enda

vettiga sättet att
befinna sig här
på planeten, i

ständig rörelse om
än i just
rampljuset eller vampljuset.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP