Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en text av stor vikt, den är värd sin vikt i guld ungefär som en nyinköpt och aldrig använd stekpanna i gjutjärn


Ibland går vågorna motsols







metrev machetes huggsexa
Laxå midvinterblot foxtrot
trumpetsolo kärleksakt rödtopp

gurka pianotråd klappgröt
revers taggtrådskissande leverpastej
snödroppe varannan äpple

körsbärsblom kuriosa triumvirat
åkersork blåklocka detektivhistoria
äktenskapsmäklare vinstlopp greveost




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP