Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner mig romantiskt intresserad. Det är inte så mkt romantik i mitt liv, men jag spinner vidare på en tanke om möten.


Hade jag letat?

Så till slut
fann jag dig
jag hade letat
utan att
veta om det
och när jag hittade
dig
kände jag igen
dig
på direkten
Bland garnet
på Yll och tyll
fann jag dig
Du såg så
vilsen
ut bland
stickor
och nystan och de höga
hyllorna
Jag visste
och hörde
min egen andning




Fri vers av Tea Alex
Läst 122 gånger
Publicerad 2009-04-09 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex