Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar förändringstider, hösten och våren är fantastiska. Liv och glädje, det spritter i kroppen!!!


Vädra in vår

Det blommar
i mitt rum
påskliljor
och tulpaner
i glada färger
utspridda i rummet
Jag städar
och vädrar
in pollen
och vårluft

Det dammar
om skorna
när jag promenerar
och mitt te
är godare
än någonsin

Ny matta
ska jag köpa
och dörrar
till bokhyllorna
och en ny
taklampa
också

Fint!
Det kommer bli fint!
Vår!!!
Jag andas vår
och förväntan!




Fri vers av Tea Alex
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-09 17:56



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt sprittande vårkänsla
2009-04-10

  Ronny Berk
så trevligt ordat om våren, om förhoppningars liv och glädje...
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex