Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Om att acceptera - En fundering' av ~Molnspanare~ inspirerte


Kritik på en text (200)






…förut, innan jag tänkte mera
på sakernas tillstånd
förstod jag inte att när det blåser i håret

så beror det på månen och inte alls
på att jordklotet far fram i en bana
runt solen med en fart av
65.000 kilometer i timmen och samtidigt
rör sig runt sin egen axel

jag förstod knappt vad dans var
eller att även detta brukar vara ett skeende
som går runt, runt samt även kring i egen axel

men jag tänker acceptera texten
som ren poesi för det är i den stämningen
jag befinner mig nu
i den accepterande poetiska…




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-10 15:26



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
och jag läser med både vemod och vind i håret denna text och känner din lust och rätt att få utforska orden och poesin och att du gör det så bra!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP