Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

badlust

gräset grönskade
äntligen
han barfotagick
lyckligen

öppnade sig gränslöst
för världen

och plötsligt

hur gick det till

kom badlusten farande
genom luften
grep om hans liv

förde honom varsamt
ner till havet

aprilskt
togs han där emot
av nymferna

efteråt
stod han länge
rusig

naken
i vinden




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-10 17:38



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
som en klirrande sång av is mot bränt skinn.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP