Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jooo!


VÅR var det någon som sa

Känns det inte
som om
hela världen
håller på
att förälska
sig?




Fri vers av Tea Alex
Läst 103 gånger
Publicerad 2009-04-12 08:32



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Livssprutande!
2009-04-12

  Lejonhjärtas poesi
Det knoppas som aldrig förr och fjäriln vingad svävar fram över nymornad grönska i förälskelsens tidevarv, javisst är det vår!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex