Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu gör jag det jag inte får,,,

det har hänt igen,,,

nu gör jag det jag inte får,,,

nu jävlar,,

nu gör det ont,,, SÅ JÄVLA ONT




Övriga genrer av b93ea
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

b93ea
b93ea