Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om

tänk om jag kunde få ta massa piller...
om jag fick skära mig svårt i armarna...
om jag kunde slå mig själv med knytnäven...
om jag fick vara helt jävla väck..
om jag kunde få blöda tills jag dog..
om jag kunde få slå ihjäl mig själv......




Övriga genrer av b93ea
Läst 277 gånger
Publicerad 2009-10-17 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

b93ea
b93ea