Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


änglar

Det finns människor

som fångar dig när du faller.

De är dina änglar på jorden.

Men du måste lita på dem.

Vågar du?

Tillit är bristvara

liksom empati.

 

Men det finns människor som

vill fånga dig när du faller.

Vågar Du?

 

kb




Prosa av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-14 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP