Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad trött man blir. På sig själv. Och på dig.


Du är välkommen

Som förut
allt blev
som förut
när du ringde
hej tjejen
säger du
sa du
kommer du att säga
och jag kommer
svara
välkommen




Fri vers av Tea Alex
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-04-13 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och jag som gjorde mig lustig över att min fru sade "välkommen" per telefon vid ett tillfälle.
Fy på mig!
2009-04-16

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja, vad säger man, suck ;-)
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex