Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jogga och pilates är förbaskat skönt.


Gåva

Ljuva känsla
du som sprids
i kroppen
lugn
och lycka
i mina händer
Mitt ansikte
täcks
av mitt leende
Innifrån
det kommer innifrån
Träna
eller motionera
som vissa säger
Som en gåva
från åvan
att må
såhär bra







Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-04-13 20:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag mår alltid utmärkt efter en rask promenad.
Det påverkar även psyket och känslorna.
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex