Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När droppar faller isär

Jag önskar
att ljuset var svart
att stjärnorna slocknar
när dagen blir natt

och drömmarna ska slukas
av omvärldens ord
för någonstans finns lusten
finns livet inombords

jag önskar
att skymningen var här
att regnbågen visas
när droppar faller isär

och sorgen ska fyllas
i den mörka natten
för trots allt är regn
är tårar bara vatten




Fri vers av Andy33355
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-13 21:30



Bookmark and Share


  Galgdocka
Skulle vilja att du läste den så je hörde =)
2009-04-15

  Svartsilver
jag tycker om din dikt. den är fin och känns vacker och vemodig men samtidigt hoppfull.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Andy33355
Andy33355