Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON

Hon
En skärva av sitt forna minne
En skrovlig hostning
En trasig nerv

Hon
Ett konstfullt mästerverk
En flerarmad Medusa
En rakbladsvass integritet

Hon
Ett barns frigörande skratt
Ett rullande ögonpar
En kotte som faller

Hon
Ett lugn före storm
En dödlig ångest
En arm full av knivsår

Hon
En mild förståelse
En intill dumhet generös famn
En Ø på marginaler

Hon
Ett glädjerus
En sensuell upplevelse
En inbjudan till galenskap

Jag kan hålla på i all oändlighet
Alla ord kommer ändå vara jag.
Jag är ett prisma, jag är en gråsten.
Jag är en glasbit, jag är en skärva.
Jag är allt det där du ville att jag
skulle vara

Nu
är jag också allt det där Jag ville vara




Övriga genrer av glasbiten
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-14 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dikten gillade jag. Bra!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

glasbiten
glasbiten