Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattregn

på lövsprickningskvisten

i tidig morgon

sitter

nyregnad

afrikaresenär

åttagramstung


på två tusen meters höjd

har han ensam fladdrat

sextusen kilometers flykt


igår fanns han här inte

men idag

nu

bjuder han mig sin visa

igen

lövsångaren

min vän




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-04-14 16:20



Bookmark and Share


  Silverstjärnan
Visst är de härliga att få lyssna, se på :)
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP