Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kropp

fan
nu känner jag att jagintelängreärung
det värker och brakar i hela kroppen när jag varit hos min älskarinna hela dagen
fast sakta men säkert blir hon ändå fin och om någon vecka får jag rida henne på vågen det kära skeppet
det blir min stora glädje men kanske också sorg
vem kan veta hur länge en man kan älska
kan jag ana ett av livets slut
redan nu
ett av de många kommande
sistagången






Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-04-14 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP