Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckning från kanten; natt i laxå

(5-7-5) hoppla alla pållar




pytte, tussilago

 

 

 

 

fyrahundrasextio

monotona - längs renen

 

gula hästhovar




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 113 gånger
Publicerad 2009-04-14 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga