Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behövde skriva något om kärlek tänkte jag, för jag kände på mig att du längtade dessa ord, att du trånade efter ett sådant innehåll


Något litet om lusten




Hennes omtänksamhet
hennes val av ögonblick
då kärleken har chans att söka näring
i hennes tillfällen

hennes aktsamhet
hennes varsamma händer
då de stryker hans hår
i älskogsstunden

hennes följsamhet
i våglandskapet mellan lakanen
så som de rör sig i solljuset
om söndagarna
då ledigheten tar sig uttryck

då kyssarna och ömhetens betygelser
talar sig hesa
när blodet svallar och törsten
hungern, trånaden
får sitt lystmäte




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-15 11:32



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Fin känsla. Vacker, känner stråk av vemod, anstruken av stilla humor/ironi. "Om du var vaken så skulle jag ge dig ... " liksom.
2009-04-16

  Carola Jeryd
Verkligen tjusig hörru.
Du har änna' överträffat dig själv.
Jag läste och njöt av varenda ord - i lust!
Kramiz
2009-04-15

  Night Soul Woman
*applåder* :)
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP