Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu gör jag en magnus (E)


Du äcklar mig...





...I N T E !




Prosa (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2009-04-15 14:17



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*?* :)
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP