Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortfarande om "min" småländska man. Han som inte vet något....


DU, FAN....

LÄNGTAR...........................................

Fan, det skulle vart du



(Thåström - fan, fan, fan)




Övriga genrer av trollflöjt
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 22:58



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
jag vet en som inte ens vet att jag fyller år så visst vet de hemskt lite...men det befriar dem ju från det nödvändiga engagemanget som följer med av att de vet en massa...funderar
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt