Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av en poet här inne, vars namn ej låter sig uttalas högt, det måste viskas fram så tyst att bara denna kan höra och då blott genom läppläsningens ljuva konst samtidigt tyda budskapet


Plötsligt händer något







en främlings anlete
tjusar mig, om
jag vore mer

självmordsbenägen skulle jag
be om att
få drunkna i

dina ögons djup
men jag fegar
ur och låter

mig blott förföras
av deras glans
och ärliga uttryck




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så vackert och jag hoppas viskningen når fram
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP