Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
’ngnstns’ av ghar, inspirerte (ordet finfina har här förlängt texten för att bättre passa formatet)


Kritik på en text (201)






bokmärker, med få
ord väcker texten
känslor som kanske

sedan länge bedarrat
likt en någon
som tagit sig

fram genom stormen
bara för att
hamna i lugnet

av dess öga
trenne korgar finfina
körsbär till denna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP