Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag gör en Magnus, igen) Magnus E, alltså


Du roar mig...







…ibland*



*stundom




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ja, du är allt en bra underlig inspirationskälla... konsten att med så få ord som möjligt skriva överraskande texter
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP