Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Den ädla konsten att såra-svinig kritik 2' av carl mikael fäldt inspirerte


Kritik på en text (202)






om det blott vore en och om dessa
möjliga fler blott vore män så skulle
man kunna förstå

eftersom män förväntas
stå för det som dåligt är, men jag
förstår dig...

...dumhet är en del av arvssynden verkar det
och skriver man texter här inne får man bärga
sin beskärda del av dumheter under texterna

men som tur är finns där
även en och annan som får en
att stå ut med eländet

dock om yttrandefriheten skall vara
något värd måste även dumbommar få
avslöja sig i all sin nit och strävan




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP