Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots

Letar fel och brister
hos mig själv
hos andra

Mig kan ni inte lura
mer än en gång
och sen en gång till
tills jag kapitulerar under ert ok
lycklig




Fri vers av Danic
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic