Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liggande åtta

vind
är fläkt av tid

vatten vågor
evighet

tidens tand
är jord

eld
är tid förintad

dödtid
finnes icke

närvaro
är liv

min tid
inkarnerad




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-19 20:15



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP