Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långsamt självmord


Lukten av alkohol

Lukten är tydlig när dörren stängs

Glaset mot bordet

Sluddrande

Vinglande

Upprörd

Stängd dörr

Tystnad




Övriga genrer av Collection
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 21:15



Bookmark and Share


  Bissen
Bra fångat med få ord! Me like!
2009-06-16

  Ali D VIP
Du fångar mycket med få ord

Ali
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Collection