Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågetecken


Vad ska man göra när man känner sig så HÄR hjälplös?
Nått har ju hänt, det är klart.
hatar du mej? Jag känner mej hatad
men jag vet inte, jag förstår inte, näe.

Du säger inget, bara onda blickar.
Jag kan inte prata när jag inte vet vad jag ska säga,
tar emot onda blickar.. .

Inatt är jag vaken och tänker,
imorgon drömmer jag om framtiden.
Jag mår bra nu, är jag hemsk för det?
Borde jag må dåligt med dej?
Eller skulle du (hata) mej ännu mer då?

Tycker inte om att glida ifrån dej,
vi hör ju ihop, visst gör vi? Eller...




Fri vers av Muppin
Läst 354 gånger
Publicerad 2009-04-20 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppin
Muppin