Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag säga?


Jag kan inte säga att jag saknar
din frånvaro
min frustration
din tysthet
mitt förtvivlade pladder
ditt sätt att lämna mig hängande
och mitt att hänga kvar, sprattlande

Jag kan inte säga att jag saknar att sakna dig.




Fri vers av Matilda.k
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 21:16



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Pouh...det HÄR kände jag igen...
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k