Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är tydligen så där...

det pågår parlekar bland radhusen.
det väljs och vrakas bland de vita banden
du är inne. Du är inte.
de går att finna i två och två, och det fnittras mellan respektive fru och respektive herre.

Och vi utbölingar skrattar rått och pratar högt om sex.
vi rättar till paketet och trampar över linjer för att det ska se ut som vi är på väg någonstans
när det enda stället vi troligen kommer hamna på är i köket.

Med ostkrokar i ena handen, och den andra över ögonen. Rivandes i skalpen för att finna ett grepp.
Hukandes mellan det ekande tomrum som klumpar ostpullvret samman.
och det som får en att undra smakar salt och skär sig på tungan




Övriga genrer av LillSara
Läst 279 gånger
Publicerad 2009-04-20 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara