Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känn min saknad, av sunnanvind, inspirerte


Kritik på en text (205)




jag tycker det är så konstigt
att andra människor
än sådana som du, inte förstår
att om man bara använder sig
av sådana känslor som är naturliga
att känna för ett oskyldigt barn
en bebis eller större...

...till att älska även sin älskade
sina vänner, samma innerliga behov
av att få visa ömhet och att få ge
av sig själv osjälviskt...

...så skulle kärleken komma till oss alla...

...jag tycker om texten, den visar
hur klart som helst att du vet vad kärlek är
den förtjänar sina fyra blomsterkorgar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-04-20 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP