Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så trött. På mig. Och på dig.


När du kallar mig älskling

När du
kallar mig
älskling
med det där
tonläget
och jag samtidigt
är våt
behöver jag
bara blunda
en sekund
för att känna
din tunga
mot min nacke
dina händer
mot min höft





Fri vers av Tea Alex
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-21 23:54



Bookmark and Share


  Diffusiaria
underbar
2009-04-28

  blaite
Sakta sa du när du kalla mig älskling..det är sånt här du är emad att göra..man har sin nish liksom..du skriver sånt andra tänker..och rodnar för..kalas coolt..båda bra mmmh
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex