Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så trött. På mig. Och på dig.


Ta det lugnt

Om du vill
kan vi
ta det lugnt
ja
jag vet
det var mitt
förslag
vi kan ta
det lugnt
om vi vill
och hålla handen
och pussas lite
om vi vill
kan vi
hångla
men vi ska
ta det lugnt
och inte
älska
hett och intensivt
i min
eller din
säng
och inte heller
på mitt köksbord
det där lilla
och skrangliga
och din diskbänk
är för kall
och den där gången
på ditt badrumsgolv
nämenuschalltsåhallå
nu får vi
sluta
för vi
ska ta det lugnt
ju för tusan

Andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-04-22 01:10



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-)
2009-04-22

  blaite
shit ja
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex