Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av Lygnevig


överlevnadsmiljoner

vad förr knappt gav bärgning
var väglöst
men med egen roddeksbrygga

äng för får och get
i sundet vitlinggrund

blir
nu
brakande dundrande larmande
vägförsett

stället en tillflyktsort
för bonusmiljoner




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 10:04



Bookmark and Share


  peter markurth
bra,
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP