Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'lost' av något, inspirerade till denna min kommenterande kritik poeten kallar sig alltså för 'något', vilket för mig framstår som väl blygsamt men kanske bättre än det väl använda epitetet 'lilla jag'


Kritik på en text (208)







'the two of us'
är inte det en sång?

Jag minns inte just nu hur den gick
varken orden eller musiken
men texten gav genklang av någonting
sedan en tid undanträngt

kanske ljudet av två läppar
som möts i en efterlängtad kyss
i oväntat möte
mellan tvenne av lust eggade själar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2009-04-22 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP